torsdag, oktober 15, 2009

I wanted to change the world - instead I sleep

Produktiv dag. Jag var i skolan klockan 12, sen gjorde vi absolut ingenting fram till klockan 15. Vi kollade på youtube-klipp och snackade skit. Meningen var att vi skulle göra klart vårat Class diagram, men eftersom vi tyckte att det redan var bäst i världen så gjorde vi inte det. På föreläsningen klockan 15 så insåg vi att vi var långt ifrån klara men det fixar vi imorgon.

Helg igen, tiden flyger. Så är det alltid när man går i skolan. Måndagen kommer och sedan är det fredag. Det är som att tiden fungerar på ett annat sätt än när man jobbar.
På tal om jobb så är det dags på lördag igen. Åh jag längtar efter folk som vill ha nya batterier. Älskar det! Speciellt när dom är 4 år utanför garantin och tycker att batteriet "lagt av, av sig själv".

Idag på tunnelbanan var det en kille som hade brutit armen. Han pratade i telefon och förklarade för sin kompis att han spelat fotboll och på så sätt brutit armen. På hans gips stod den fyndiga kommentaren "Bollen är rund". Jag skrattade för mig själv.

Trevlig kväll!

Inga kommentarer: